CAR
CAMPER
MARITIEM
DEALERNET
CONTACT
NIEUWS

 

Nieuws

Swisstec steund rally for kids:

Rijden om zieke kinderen te verblijden!
Dit is de missie waarmee de stichting Rally For Kids in juli 2006 is geboren. Op een leuke manier willen zij ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag bezorgen.

Het doel van Rally For Kids is:
Kinderen die getroffen zijn door een ernstige ziekte of een geestelijke/lichamelijke handicap en die op een andere manier getekend zijn voor het leven, een fijne dag te geven met hun familie! Door de kinderen op diverse manieren in contact te brengen met de rallysport willen wij dit doel bereiken. Rally for Kids wil de kinderen en hun gezinnen uitnodigen voor rally-evenementen, waarbij zij als VIP zullen worden behandeld. Ook circuitdagen waarbij de kinderen zelf de mogelijkheid krijgen om mee te rijden met de coureur past in de missie die zij hebben. Middels deze dagen hopen zij dat zij hun ellende voor even vergeten.

www.rallyforkids.nl

Schiphol Valet Parking biedt nieuwe wasservice aan:

U bent natuurlijk helemaal in de wolken als wij uw auto weer in zĺn showroom-staat terugbrengen!

Wat is er prettiger dan na uw terugkeer op Schiphol in een auto stappen, die van binnen weer helemaal schoon en fris is, en er van buiten weer als nieuw uitziet? Alsof hij zˇ uit de showroom komt! Met de nieuwe Car Care Service biedt Schiphol Valet Parking u een breed en geavanceerd autoreinigingsprogramma, dat varieert van een grondige wasbeurt tot een hoogwaardige en duurzame Swisstec« lakprotectiebehandeling.

www.schiphol.nl