CAR
CAMPER
MARITIEM
DEALERNET
CONTACT
NIEUWS

 

Camper

Het Swisstec Paintprotection systeem beschermt de lak van uw camper tegen alle weers- en klimaatinvloeden.

De Swisstec Protection basisbehandeling bestaat uit een hoogwaardige verduurzaming van de lak volgens een uniek procédé. Eerst wordt het lakoppervlak tot diep in de poriën gereinigd wordt. Vervolgens worden de poriën gevuld met een gepatenteerde substantie tot een egaal en massief opperlak ontstaat. Daar overheen wordt ten slotte een toplaag aangebracht, die is samengesteld uit verschillende high tech kunstharsen. Het resultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten.

Swisstec biedt daarnaast optionele behandelingen voor de beschermende reiniging van interieur en bekleding (stof en leer).

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zulllen u adviseren bij uw keuze voor de meest geschikte duurzaamheidsbehandeling. De gekozen Swisstec Protection behandeling wordt vervolgens - op een door u gewenst tijdstip en op de locatie van uw voorkeur - uitgevoerd door een van onze mobiele teams.

Swisstec is gespecialiseerd in de reiniging en de bescherming van uw auto, camper, jacht, speedboot én motor. Swisstec, voor alles wat een leven lang mooi en nieuw moet blijven!